A videó szerint a rágógumitól barátságosabbnak tűnsz

Buenos Aires-ben a Kortársz Művészetek múzeumában állították fel azt a kísérletet melynek eredménye szerint a rágózó emberek barátságosabbnak tűnnek.

Több egypetéjű ikret ültettek párosával egymás mellé, akik egyetlen dologban különböztek csak, hogy az egyikük rágózott.

A múzem látogatóinak több kérdést is feltettek velük kapcsolatban. Például, melyik srácról gondolod, hogy több barátja van? Melyik srácnak van több képzelt barátja?  Melyik kap több party meghívást? Melyik a rossz zsaru? Melyik főnök adna neked emelést? Melyik rúgna ki, ha fizetés emelést kérnél? Melyiknek van jobb szexuális élete? A kérdések ellentétét is megkérdezték minden esetben.

A videón angolul beszélnek:

A végeredmény azt mutatja, hogy a megkérdezettek 73%-a a rágózó testvérnek kedvezett. Semmi tudományos dolog nincs a tanulmány mögött, főleg, mert úgy tűnik, mintha a nem rágózó testvérnek azt mondták volna nézzen ki a lehető legszánalmasabban.

De egy dolog biztos, az emberek barátságosabbnak, menőbbnek fognak tartani, ha mosolyogva rágózol, mintha nézel magad elé bánatosan.

Oszd meg!
pinterest

Oldal ajánlása emailben

X
Értékeld te is:

Címkék: , ,

Mit gondolsz? Szólj hozzá te is!